• Hotspots Arrow
  • Reistijd Arrow

Filters
Arrow

Reistijd
Arrow

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand

Woenderskamp, wonen tussen de binnenstad en natuur.

In Woenderskamp woon je overal wel heel dichtbij

De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Aan de noordkant van de Waal, prachtig gelegen in een groene en waterrijke omgeving. De Waalsprong bestaat uit tal van deelwijken zoals Woenderskamp en buurtjes zoals Soetegaerde. Hier woon je vlakbij de levendige binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland, maar loop je ook zo de natuur in.

De stad en de natuur

Soetegaerde ligt vlakbij de nieuwe brug De Oversteek. Binnen 5 fietsminuten sta je aan de overkant in het hart van dé culturele broedplaats van Nijmegen; het Oude Honigcomplex. Daarnaast ben je binnen 5 fietsminuten in het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. En ben je toe aan rust en ruimte? Dan loop je gewoon de deur van je nieuwe woning uit en sta je midden in natuur- en recreatiegebied De Waaijer.

Winkelcentrum Hart van de Waalsprong

De Waalsprong is rijk aan voorzieningen. In 2021 zal het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland worden geopend. Vlak naast Soetegaerde. In het winkelcentrum vind je straks  diverse winkels, horeca en andere voorzieningen. Zo ontstaat een nieuw Hart van de Waalsprong waar je elke dag terecht kunt voor al je boodschappen en meer.

Historische Tuinderij Warmoes

De Historische Tuinderij Warmoes is belangrijk herkenningspunt binnen de wijk Woenderskamp. De Tuin ligt tegenover het Citadel College en op steenworp afstand van station Lent. De tuin geeft een mooi beeld van een gemengd tuiniersbedrijf zoals dat in de jaren dertig nog volop te vinden was in Lent en omgeving.

Wil jij wonen in Soetegaerde?

Schrijf je nu in als belangstellende en we houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel deze pagina: