Eindelijk is het zo ver: de laatste fase van Soetegaerde gaat in pre-sale. Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur op basis van uitsluitend online verstrekte indicatieve koopsommen binnen een bandbreedte.
Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen.

Heb je belangstelling in een koopwoning in Soetegaerde fase 3 en wil je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur? Klik dan hier om je aan te melden als belangstellende.

Na aanmelding ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding afrondt en een Mijn VanWonen account kan aanmaken. In dit persoonlijke account is actuele informatie over dit project te raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens deze pre-sale hier online in te schrijven op het bouwnummer van je voorkeur!

De pre-sale eindigt op maandag 26 oktober om 10.00 uur. Daarna gaan wij aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale woningen toewijzen. Heb je al een account, dan kan je ook direct met je accountgegevens inloggen.

Deel deze pagina: