Wat leuk dat je interesse hebt in ons project Soetegaerde/Woenderskamp in Nijmegen. De verkoop van de 34 woningen in fase 2 is nu ook gestart: vanaf nu kan je je online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur.

Aanbod
Heb je belangstelling in een twee-onder-één-kap- of rijwoning? Of een semi-bungalow? Klik hier voor het aanbod van fase 1 en fase 2.

Belangstelling
Heb je interesse voor één of meerdere bouwnummers, registreer je dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vul je je NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken. 

Heb je al een account, dan kan je ook direct met je accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra je je account hebt geactiveerd of hebt ingelogd, kom je in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kan je actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Inschrijven vanaf maandag 30 september
In ‘Mijn VanWonen’ kun je via de button online inschrijven je interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging hiervan per email. Je kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. Je online-inschrijving dient uiterlijk maandag 7 oktober aanstaande 12.00 uur bij ons binnen te zijn.

Klik hier om in te schrijven

Sluit inschrijving op maandag 7 oktober om 12:00 uur, daarna toewijzen 
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens worden de woningen toegewezen aan kandidaten. Indien er een bouwnummer voor je gereserveerd is, wordt er een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek. Tijdens dit verkoopgesprek ontvang je alle informatie over de woning en de omgeving. Indien je tot aankoop over wenst te gaan, wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst. Indien je niet ingeloot bent, ontvang je een e-mail waarin staat dat je als reserve kandidaat genoteerd staat. Wanneer een kandidaat afvalt en er komt een woning beschikbaar, dan wordt er opnieuw willekeurig automatisch toegewezen.

Verwachting start bouw
We verwachten in de zomer van 2020 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt.

Heb je vragen over de woningen of de verkoop, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de verkopend makelaar.

Deel deze pagina: